aanbiedingen en folders

Elke week liggen in de brievenbus een stapel kranten en folders. In de folders staan aanbiedingen die de moeite waard zijn en waarmee je euro’s kunt besparen. Op internet staan de aanbiedingen van de desbetreffende winkels ook. En om het nog makkelijker te maken, worden de dagaanbiedingen met elkaar vergeleken op enkele websites. Neem de tijd om de folders door te nemen en denk na wat je nodig hebt of waarvan je een voorraad kunt aanleggen. Schrijf dit op een lijstje en doe dit per winkel. Noteer ook de prijs van de aanbieding.  

Aanbiedingen van groenten en fruit zijn niet altijd lang houdbaar. Afhankelijk van het soort, kan het ingevroren worden. Sperziebonen zijn goed in te vriezen. Koop ze daarom in kilo’s als ze in de aanbieding zijn. Maak ze thuis schoon en vries ze in porties in. Op internet is te vinden wat je kunt invriezen en wat niet. Uiteraard heb je een energie zuinige vriezer en kan je goed op jouw eten bezuinigen.

Beperk je wel tot de aanbiedingen en koop de producten die je normaal gebruikt. Laat je niet verleiden door aanbiedingen van producten die nooit of zelden gebruikt.