Featured

bespaartips

Op deze website staan veel bespaartips. Dit is interessant voor jou want je houdt zo makkelijk en snel in jouw portemonnee! Dit geldt voor iedereen met elk budget.

Naast bespaartips is sparen een mogelijkheid. Veel mensen sparen eerst en gaan later besparen. Besparen gebeurt om meerdere redenen zoals noodzaak, hobby, minder aanschaffen. Een enkeling wil rijk worden.  Veel mensen denken bij besparen nog altijd aan de kwaliteit die je mist. Denk aan minder lekker eten. Dat hoeft niet zo te zijn. Uiteraard bepaal jezelf wat je wilt, jij stelt prioriteiten. Als je lekker wilt eten en daarop niet wilt inleveren, kijk je naar een onderwerp waar minder omgeeft. 

Vaak helpen aanbiedingen uit folders en kranten je een heel eind op weg. Neem de tijd om de folders door te nemen. De  'nee' sticker moet van de brievenbus. Daarbij zijn online acties te vinden en is vergelijken eenvoudig. Ook hier voor geldt dat je de tijd vrij maakt om goed te zoeken en vergelijken.

Denk goed na over wat je aanschaft en slaap er een nachtje over of misschien wel meer dan een nachtje als je grote aankoop wilt doen. Ook zie je vaak kortingsacties op internet als het gaat om het kopen van kleding. Schrijf je in voor nieuwsbrieven en je ontvangt een e-mail met korting of de aanbieding van de week. Allemaal heel handig om minder geld uit te geven. Het kost niet veel tijd om geld in je portemonne te houden. 

Stel je prioriteiten en gun jezelf bijvoorbeeld een vakantie. Uiteraard kijk je naar de meest gunstige prijs. Een leuk weekendje weg met het gezin in Nederland hoeft niet duur te zijn. Als je weet op welk onderwerp wilt bezuinigen, kan je tips bekijken en toepassen. De meest voorkomende tips staan hier vermeld opgesomd per onderwerp. Lees de tips over bezuinigen of besparen en hoe je eenvoudig en vaak snel geld bespaart.

De tips gaan over de onderwerpen:

Onder overige tips staan diverse bespaartips die niet direct vallen onder een bepaald onderwerp. Er zullen meer handige wetenswaardigheden over de onderwerpen worden toegevoegd en deze zullen in de loop der tijd worden aangevuld. Als je tips, opvolgt, bezuinig je al heel wat en op korte termijn!